Unieke werkwijze

Aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. uit Ossendrecht is op verschillende vlakken actief:

         • Woning- en Utiliteitsbouw
         • Nieuw-, aan- en verbouw
         • Interne verbouwingen
         • Renovatie en Restauratie
         • Bouwbegeleiding, coördinatie en advies
         • Ontwerp- en vergunningsfase

Professionele begeleiding van offerte tot oplevering, maar zelfs ook daarna. Al tijdens het uitbrengen van de offerte zult u ervaren waarom onze werkwijze uniek is. Wij zijn van mening dat vertrouwen een hele belangrijke factoor is. Om vertrouwen op de bouwen vinden wij het belangrijk om een klant te begrijpen, een klant te ontzorgen en in alle openheid en eerlijk met elkaar ervoor te zorgen dat we een mooi resultaat behalen dat naar wens van u is, uw behoefte vervuld wordt en dat ook wij trots zijn op hetgeen we voor u hebben mogen realiseren. Omdat voor ons het vertrouwen van belang is voor een mooi project weg te zetten hebben wij ervoor gekozen om te werken met een open begroting. Dit heeft wel een kwetsbare kant, we geven alle stappen die gezet dienen te worden bloot, maar naar de klant toe is dit transparant, het zorgt ervoor dat zaken duidelijk zijn voor u als klant.
Door de brede kennis binnen de organisatie zijn wij in de mogelijkheid de klant van A tot Z te ondersteunen en te ontzorgen tijdens het bouwproces.

Bij de eerste kennismaking  vragen we naar uw wensen en verwachtingen, proberen we inzichtelijk te krijgen waar en hoe wij u als aannemingsbedrijf kunnen in het realiseren van uw wensen.                                                                         Op basis van bestek, tekeningen, plan van aanpak, open begroting en een overeenkomst zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Vooraf wordt er een planning besproken en tijdens de werkzaamheden houden wij u op de hoogte van de voortgang.

De kwaliteit van het te leveren product staat bij aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. hoog in het vaandel. Deze wordt continu gecontroleerd om zeker te zijn dat deze voldoet aan onze maatstaven.

Wijzigingen in het project zijn voor ons geen probleem, deze worden verwerkt om er zo voor te zorgen dat uw plannen exact aansluiten bij hetgeen u voor ogen heeft. Eventuele raakvlakken met derde partijen zullen direct worden bekeken en waar nodig gecorrigeerd worden.

Rijo-Bouw B.V. is aangesloten bij Bouwend Nederland en aanbieder van BouwGarant. 
Als BouwGarant aannemer dienen wij ons te houden aan strenge kwaliteitseisen en klantgerichte gedragsregels. Periodieke controles zorgen voor een continue proces van beheersing en verbetering. Zodoende blijven bedrijfsvoering, kwaliteit van producten en dienstverlening op een hoog niveau.