Over ons

Aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. is samen met Houtbouw Holland, een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoud in de geprefabriceerde bouw van houten constructies, een werkmaatschappij van aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V.

Door deze combinatie is aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. in staat veel onderdelen geprefabriceerd op het werk te laten komen. Dit om de doorlooptijd en overlast van het project op locatie zo beperkt mogelijk te houden en de kwaliteit nog beter te kunnen waarborgen. Aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V., aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer en Houtbouw Holland: of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of beheer, van badkamer, dakkapel, aanbouw of renovatie, zijn op alle markten thuis.

Het team van Rijo-Bouw B.V. , CS Bouw & Beheer B.V.  en Houtbouw Holland bestaat uit zeer zelfstandige vakmensen die het leveren van kwaliteit, kennis en kunde en het ontzorgen van de klant centraal hebben staan. Tijdens het ontwikkelen van uw plannen blijven wij u betrekken in het proces om er zo zeker van te zijn dat u plan volledig zal voldoen aan uw verwachtingspatroon. Plannen, wijzigen, bijsturen of aanpassen is binnen onze organisatie mogelijk tot op het laatste moment. Op deze manier is aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. uw betrouwbare partner binnen elk bouwproces.